Duben 2011

R. Pattinson v Berlíně (26.4.2011)

30. dubna 2011 v 11:30 | MiA |  Candids
Robert byl v Berlíně a samozřejmě z jeho návštěvy vznikla hromada fotek...

imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com
imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com
Více v CČ


Robert costumes from the WFE

30. dubna 2011 v 11:30 | MiA |  Water For Elephants
Musíte mi dát za pravdu, že kostýmy v novém Robertově filmu Water for elephants jsou opravdu moc hezké a jemu velmi sluší, kostymérka odvedla skvělou práci a myslím, že právě kostýmy jsou dalším důvodem, proč se na film podívat.

http://www.twilightbritneyfan.com/wp-content/uploads/2011/04/original-water-for-elephants-costumes.jpg

Více v CČ

Robert na tiskové konferenci k WFE v Berlíně

29. dubna 2011 v 11:29 | MiA |  Appearances
Fotky Roba Pattinsona z tiskové konferenci k filmu WFE která se konala před několika dny.

imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com
.
Více v CČ

Rob opouští ostrov St. Thomas (25.4.2011)

29. dubna 2011 v 11:29 | MiA |  Candids
Rob Pattinson opouští ostrov St. Thomas, kde natáčel scény k filmu Breaking Dawn.
Fotky jsou z 25. dubna.

imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com
.
Více fotek v CČ

Rob na letišti v Miami

29. dubna 2011 v 11:29 | MiA |  Candids
R. Pattinson byl minulý týden na letišti v Miami a samozdřejmě nechyběli paparazziové, kteří ho vyfotili...
imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com
imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com
imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com.imagebam.com

Zdroj:
http://twilight--cullens.blog.cz

Robert na premiéře WFE v Berlíně (27.4.2011)

28. dubna 2011 v 11:28 | MiA |  Appearances
Už se objevili fotky z německé premiéry Voda pro slony, která se uskutečnila 27. dubna.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Více fotek v CČ

R. Pattinson on The today show 2011

28. dubna 2011 v 11:28 | MiA |  Appearances
Rob je teď téměř každý den v nějaké TV show, tahle se jmenuje The today show a vysílala se 18.4. 2o11.
V článku najdete video a fotky.



Robert na letišti LAX (21.4.2011)

28. dubna 2011 v 11:04 | MiA |  Candids
Robert Pattinson byl 21. dubna vyfocen s Kristen Stewart jak opuští letiště LAX ve Vancouveru.

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Více v CČ

Robert o natáčení se zvířaty

27. dubna 2011 v 11:27 | MiA |  News&Info
Zase nějaký článeček, tentokrát Rob Pattinson hovoří o natáčení se zvířaty. Více v CČ

Breaking Dawn pattinsonlife wfe 41 1 New Photos Of Robert Pattinson & Tai At The Water For Elephants Press Junket! reese witherspoon

Voda pro slony, poslední film Roba Pattinsona, má svou zvířecí hvězdu, slona jménem Thai.
Robert se přiznal, že se poslední natáčecí den s Thaiem rozplakal, jakmile padla poslední klapka. "Thai je prostě tak roztomilý! Byli jsme si hrozně blízcí. Po našem posledním společném dni jsem se neudržel a rozplakal se."

23 nových outtakes s Robem

26. dubna 2011 v 11:26 | MiA |  Photoshoots&Magazines
Objevilo se nových 23 fotek z Robem z nějakého photoshootu, a dle fotek myslím, že jsou z tzv. "nekonečného" shootu pro TV Week. Nejsem si ale jistá :)
Na některých vypadá fakt super, má hold to modelovství v krvi.

Zbylých 22 fotek najdete v celém článku


Nové fotky z natáčení BD!

25. dubna 2011 v 11:25 | MiA |  The Twilight Saga: Breaking Dawn part. 1
Objevili se další nové fotky z natáčení filmu Rozbřesk, na spoustě z nich je k vidění i Robert. Fotky jsou z 22.4.

Photobucket
Photobucket


Více v CČ

Happy Easter!

25. dubna 2011 v 11:25 | MiA |  Články
Dnes máme velikonoční pondělí, takže to hlavní nás teprve čeká, ale jinak už určitě u vás Velikonoce propukly, úklid, barvení vajíček a podobně. Takže já vám přeju, aby jste si ten poslední den volna užili! A společnost vám dělal třeba tento blog.

'robert-pattinson-easter.jpg

Premiere WFE in New York (0.3)

24. dubna 2011 v 11:24 | MiA |  Appearances
Další, nové fotky z preméry Vody pro slony v New Yorku, tentokrát Roberta a Kristen jak spolu odchází z akce.
Více fotek v CČ.

Rob bude na Le Grand Journal de Canal + France

24. dubna 2011 v 11:00 | MiA |  News&Info
http://i362.photobucket.com/albums/oo68/twilightxchange/WFE/04/Pattinsonlife-WFE-125.jpg


Robet Pattinson bude společně s Christopherem Waltzem (hraje ve WFE Augusta) 29, dubna od 19:05 na Le Grand Journal de Canal + France, což je francouzká televize.
Akce se účastní, protože den předtím, 28. je francouzká premiéra Vody pro slony která se koná v Le Grand Rex, Paříži.
Takže se můžeme těšit na nové fotky a videa které na tomto blogu (snad) nebudou chybět!

Jedná se u můj překlad a určení informací, takže kopírovat je povoleno pouze se zdrojem tohoto blogu!!!


Zdroj:

Navigation - Robert Pattinson&Kristen Stewart

24. dubna 2011 v 9:31 | MiA
Tento článek slouží jako jakési rozřazení fotek, informací a podobně o Robertu Pattisonovi a Kristen Stewart, o kterých je tento blog. Snad zde najdete vše, co hledáte a budete na stránkách spokojeni.
V části Základní údaje a Informace najdete živitopis, filmografii, novinky, informace a podobně o Robsten. V sekci Média jsou především fotky a videa např. z akcí, od paparazziů či fanoušků atd. V Ostatní najdete věci, které jsem nedokázala zařadit.
Některé rubriky jsou dohromady a to z toho důvodu, že se Kristen a Robert se na různých akcí apod. vyskytují společně( no, ještě aby ne, když spolu chodí :-))
Snad nemusím připomínat, že kopírujete pouze se zdrojem!
ROBSTEN
Základní údaje - Robert
Rodné jméno: Robert Thomas Pattinson
Datum a místo narození: 13.5.1986, Londýn Velká Británie
Znamení: Býk
Přezdívka: Rob, RPattz, Spunk Ransom
Výška: 185cm
Je hercem, muzikantem a modelem.


Základní údaje - Kristen
Rodné jméno: Kristen Jaymes Stewart
Datum a místo narození: 9.4.1990, Los Angeles, Kalifornie - USA
Znamení: Beran
Přezdívka: KStew, Kris
Výška: 168cm
Je herečkou a zpěvačkou.

Životopis

Info

Média
Appearances (fotky a videa z kcí)
Photoshoots (fotky od profesionálních fotografů)
Candids (fotky od paparazziů)
Fans (fotky s fanoušky, od nich...)
Magazines (scany a rozhovory z časopisů)
Robsten as.... (Rob&Kristen jako vosková figurína, panenka...)

aneb co se jinam nevešlo

UPDATE:
proběhlo 27.12.11
30.4.12

Rob on Jimmy Kimmel live 2o11

23. dubna 2011 v 11:23 | MiA |  Appearances
Ve stejný den jako Ellen show tj. 20.4. se ustutečnila i další talkshow ve které byl Robert Pattinson, Jimmy Kimmel Live.
Dávám sem proto několik videí a fotek.
Více opět naleznete v CČ.

Toto video obsahuje celý rozhovor, včetně první minuty, která obsahuje jen nadšená ječení, pištění a tleskání Robových mladých fanynek, ale nadšená z něj je i asi sedmdesátiletá babička!


Robert for USA Today

23. dubna 2011 v 11:04 | MiA |  Appearances
Opět se objevilo nějaké video a moc hezká fotka a scany z USA Today, které vyšlo 22.4.2011


http://www.robertpattinsonuk.com/gallery/albums/photo-shoots/2011/usa-today-/001.jpg


Rozhovor v originále najdete TADY

Zdroje:

Filmography

23. dubna 2011 v 8:57 | MiA
Seznam všech filmů, ve kterých Rob hrál.

RokNázev filmuRole
2004Vanity Fair (Jarmark marnivosti)
Rawdy Crawley

Ring Of Nibelungs (Prsten Nibelungů)
2005Harry Potter and Goblet Of Fire (Harry Potter a Ohnivý pohár)
Cedric Diggory
2006The Haunted Airman (Pohřbené duše)Toby Jugg
2007The Bad Mother's HandbookDaniel Gale
Harry Potter and the Order of the Phoenix (HP a Fénixův řád)
2008How To BeArt
Little AshesSalvator Dalí
Twilight( Stmívání)Edward Cullen
2009

The Twilight Saga: New moon (Twilight sága: Nový měsíc)
Edward Cullen
2010Remember Me (Nezapomeň na mě)Tyler Hawkins
The Twilight Saga: Eclipse (Twilight sága: Zatmění)Edward Cullen
2011Water for Elephants (Voda pro slony)
Jacob Jankowski
Bel AmiGeorges Duroy
The Twilight Saga: Breaking Dawn Part I. (Twilight sága: Rozbřek částI.)Edward Cullen
2012The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II. (Twilight sága část II.)Edward Cullen

Rob on Ellen show 2o11

22. dubna 2011 v 7:07 | MiA |  Appearances
Rob se teď všude objevuje díky svému novému filmu, který jde dnes v Americe do kin. Proto teď často vystupuje v různých talkshow. Tato z názvem Ellen show běžela v USA před dvěma dny, 20.2.

Přidávám z ní proto videa jak ze show, tak ze zákulisí a fotky.
Sice tomu moc nerozumím, koukla jsem se na první dvě minuty a během nich mluví o Kristen a jejích narozeninách a narozeninách svých.
Je to ale v dobré kvalitě, takže se určitě koukněte!

Více v CČ

Premiere WFE in New York (0.1)

21. dubna 2011 v 11:21 | MiA |  Appearances
Před pár dny(17.4.)) se konala v New Yorku premiéra nového filmu Roberta Pattinsona Water for elephants (Voda pro slony), ale dle oficiálních webových stránek se v kinech objeví až 22.4. u nás v Česku téměř o měsíc později 19.5.
Protože fotek z premiéry je opravdu mnoho, tak se do tohoto článku jich pokusím dát co nejvíce, ale nezaručuji, že budou všechny. Protože se mi jich sem víc nevešlo, více najdete v dalším článku
Více v CČ